Voor moeders met passie voor werk & gezin

100% vitaal werkende moeders met passie en bevlogenheid voor werk en gezin.

Voor mama’s (en papa’s)

Je hebt net je kleintje gekregen en zit misschien nog op die mooie roze wolk, of niet?! Want er komt nogal wat bij kijken……En dan is er ook nog werk na je verlof…hoe pak je dat aan? Je bent werkende moeder, maar daarnaast vervul je nog veel meer rollen: partner, vriendin, dochter, en waar ben je zelf?

alle ballen hoog houden

Ik zie veel jonge ouders worstelen met het nieuwe ouderschap. Het is samen zoeken naar een evenwicht. Alle ballen hoog houden kost veel energie en als die op is, is het vaak lastig om in alle rust van je nieuwe gezin te genieten. Ik vind het mooi om als vitaliteitscoach jonge werkende moeders, en ook vaders, te helpen de juiste balans te vinden. Ook al is die balans niet altijd haalbaar, de realiteit is namelijk wel dat je soms de omstandigheden niet kunt veranderen. De manier waarop jij echter in het leven staat, keuzes maakt en je pad volgt, kan je wel beïnvloeden. Hier komt 100% Vitaal om de hoek kijken, op cruciale punten in jouw leven en loopbaan krijg je inzicht in hoe je de dingen doet zoals je ze doet, welke gevolgen dat kan hebben en hoe je het anders of beter kan doen. Hierdoor hou je voldoende energie over voor alle leuke en belangrijke dingen in je leven, zoals ontspannen met je kindje en partner.

Op basis van het Mind, Meals & Motion concept zal ik je begeleiden richting optimale vitaliteit, met een 100% Family & Worklife engagement tot gevolg. Via onderstaande link kom je op een overzichtsflyer van hetgeen 100% Vitaal biedt aan werkende moeders.

100% Vitaal werkende moeders

Stuur mij een mailtje en geef aan wanneer ik het beste contact met je op kan nemen en hoe. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van 100% Vitaal, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg 100% Vitaal op Facebook.

info@100procentvitaal.nl of 06-525 64 777

of schrijf je in voor de

nieuwsbrief