100% Vitaal team

Cynthia Joseph

Cynthia Joseph, oprichter en eigenaar 100% Vitaal

Vitality & Nutritional Health Mentor

Ik ben Cynthia, organisatie adviseur gespecialiseerd in het verhogen van de vitaliteit en bevlogenheid van werkende moeders. In 2011 heb ik mijn onderneming 100%Vitaal opgericht. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het coachings-en trainingsvak, heb ik mij tevens geschoold in voedings-en bewegingsleer. Door een integraal programma aan te bieden worden mijn klanten 100% Vitaal. Ik geniet elke dag van mijn werk en dat wordt ook opgemerkt door mijn klanten. Enthousiaste reacties motiveren mij om door te gaan en steeds verder te groeien.

Ik vind het een prachtig streven om in alles te willen uitblinken, maar doe je als werkende moeder daadwerkelijk wat je echt wilt? Maak je bewuste keuzes of wordt een dag zo’n beetje ingevuld door anderen? Wat maakt nu echt gelukkig en waar krijg je energie van?

In mijn werk als adviseur en trainer kom ik geregeld vrouwen tegen die graag top willen presteren op de werkvloer, maar altijd het gevoel hebben ‘achter’ te lopen. Zodra ik met werkgevers in gesprek ga wordt duidelijk dat zij ook niet goed weten wat ze nu kunnen verwachten van een (jonge) moeder die net van verlof terug is gekomen. Wat blijkt? Niemand gaat het gesprek met elkaar aan. En daar ligt nu juist de sleutel tot succes. Elkaar eerst begrijpen, dan oplossingen zoeken die leiden tot echte veranderingen. Bij 100% Vitaal ga je aan de slag met verhelderen van je persoonlijke missie, je doelen in werk en privéleven en dan vooral je strategie. Dit alles zodat je als werkende moeder 100% vitaal wordt in werk en gezin.

Heb je vragen of wil je weten hoe jij je ook 100% Vitaal kan voelen? Stuur me dan een berichtje via

info@100procentvitaal.nl

of bel me op

06- 525 64 777

Sharon Hes

Talentcoach

Sinds 2012 ben ik zelfstandig loopbaanadviseur en coach. Hiervoor heb ik jaren gewerkt als HR professional in zowel het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Vanuit deze achtergrond sta ik voor de verbinding tussen mens en organisatie.

In deze tijd van snel op elkaar volgende veranderingen en ontwikkelingen, hoge sociale en economische druk wordt er steeds meer van ons gevraagd. Hoe ga je hiermee om? Dit gaat een stuk gemakkelijker als je leeft en werkt vanuit jouw passie, talent en kracht én als je hierin je eigen regie voert. Graag inspireer, motiveer en help ik jou regisseur te zijn van jouw leven en werk vanuit jouw passie, talent en kracht.

Han Baeten

Runningtherapeut

Han Baeten is mijn naam en ik ben als runningtherapeut actief. Vanuit het groepsmaatschappelijk werk heb ik met name veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, stresshantering en depressie door het geven van specifieke trainingen over die thema’s.
In de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik me ook als coach verder ontwikkeld bij de begeleiding van medewerkers met psychosociale klachten. Daarbij heb ik me middels diverse opleidingen verder gespecialiseerd in stress, overspanning en burnout.  Met al deze kennis en ervaring coach ik sinds 2011 mensen met stressklachten, symptomen van overspannenheid, burnout, depressie en/of angst- en paniek naar een fysieke en mentale balans met als motto lopen, voelen en beter worden.