Wat anderen zeggen

Referenties workshops en vitaliteitscoaching

Danny en Isabeau Galiart uit Bussum over vitaliteitscoaching van 100% Vitaal

image

Ruby uit Alphen a/d Rijn over vitaliteitscoaching van 100% Vitaal

Mijn leven veranderde een jaar geleden toen bij mij acute suikerziekte werd ontdekt. Ik was altijd moe en dacht dat het kwam door mijn baan, teveel stress. Ik ben naar de huisarts gegaan vanwege acute blaasklachten en daar werd gelijk op glucosewaarden geprikt. Deze waren enorm hoog, 28 waar 4 normaal is en mijn Hba1c was 130, waar 53 maximaal is. Ik was me rot geschrokken en dacht wat een ellende dat dit mij moet overkomen! Bij de praktijkondersteuning van de huisarts waar ik om de 2 maanden wordt gecontroleerd kreeg ik te horen dat ik naar een diëtiste moest voor voedingsadvies.

Ik kwam uit bij Cynthia van 100% Vitaal. Haar website sprak mij enorm aan, vooral de uitleg over suikers in 1 van de blogs zette mij aan tot nadenken. Ik ben op haar advies veel meer gaan bewegen en loop nu elke dag vele trappen op kantoor, sport 3x per week en in de pauzes loop ik met collega’s een half uur buiten. Cynthia gaf mij goed voedingsadvies, de balans heb ik samen met haar gevonden. Ik geniet nu van alle lekkers wat ik mag met mate, ze heeft me zelf het maken van suikervrije koekjes en chocolade bijgebracht. Mijn leven heb ik weer op de rit en mijn energie is terug!

Binnenkort ga ik weer op controle, maar zoals het er nu naar uit ziet denken ze eraan om alle medicatie af te bouwen, want door mijn verandering van leefstijl is mijn Hba1c waarde inmiddels gezakt naar 48! De verwachting is dat het bij de volgende controle nog lager is.

Dank je wel Cynthia voor je hulp, ik geniet weer elke dag! Ik heb ongelooflijk veel meer energie en voel me niet meer neerslachtig of doodmoe. Ik heb mijn balans van het leven weer terug!

Margreet uit Apeldoorn over de workshop ‘vergroot je vitaliteit’

Wat ik van de workshop vond:
Heel boeiend en een eye-opener wat voeding met je lijf kan doen.
Een aantal dingen wist ik al maar lang niet genoeg heb ik zaterdag gemerkt.
Mocht het nodig zijn zal ik zeker een consult aanvragen om te horen hoe ik mijn eetpatroon kan aanpassen en dit ook vast kan houden.
Nogmaals bedankt je voor je boeiende workshop.

Joke uit Apeldoorn over de workshop ‘vergroot je vitaliteit’

De workshop ‘vergroot je vitaliteit’ was een hele leerzame workshop voor mij. Vooral omdat ik door chronische darmproblemen erg kieskeurig moet zijn met wat ik eet. Het is mij duidelijk geworden dat ik door nog beter in de gaten te houden wat ik eet, en dan vooral te lezen wat voor ingrediënten in een product zitten, ik mij veel energieker kan gaan voelen. Dit ga ik dus zeker in de praktijk brengen.

Ik ga ook een afspraak maken voor individueel advies. Vooral omdat dit een traject is wat helemaal op maat wordt gemaakt op basis van mijn specifieke wensen en vragen.

Ilona, 32 jaar,  uit Amsterdam over vitaliteitscoaching van 100% Vitaal

Pijnlijke gewrichten, vergaan van de spierpijn. Dat hoort er wellicht bij na een geweldige sportieve prestatie. Maar zomaar spontaan, dag in dag uit, met slechts af en toe een paar dagen respijt? Een geweldige sportieve prestatie was voor mij niet weggelegd, het normale bewegen van alledag viel mij al zwaar. Een jonge meid in een oud lijf, zo voelde ik mij.

Herhaaldelijk ben ik naar mijn huisarts toe gestapt, hopend dat hij kon vertellen wat er mis met mij was. Maar na elk onderzoek kwam hetzelfde antwoord: ‘Er is niets aan de hand, lichamelijk is alles in orde’. De huisarts concludeerde uiteindelijk dat de klachten ‘stressgerelateerd’ waren en verwees mij door naar een psycholoog.

Mijn vrienden en collega’s noemden mij altijd al een grote eter. Ik at 8 boterhammen per dag en nam standaard een extra schep bij het avondeten. En toch had ik nog voortdurend honger en voelde me flauw alsof mijn lijf niet doorhad dat ik zojuist voeding naar binnen had gestopt.

Via een vriendin kwam ik bij Cynthia terecht van 100% Vitaal. Bij het bespreken van mijn voedingsdagboek kwam naar voren dat ik veel te weinig vitaminen en eiwitten naar binnen kreeg en teveel lege koolhydraten at. Samen hebben we stukje bij beetje mijn eetpatroon omgebogen naar een compleet voedingspatroon. Een voedingspatroon waarmee ik mij voldaan en energieker voel. En een voedingspatroon dat nog lekker is ook, omdat het specifiek voor mij is opgezet. Niet een standaard adviesmenu, waar dingen op staan die je echt niet lekker vindt en je dus al meteen gedemotiveerd raakt omdat je de helft wilt weglaten.

Toen ik dus stopte met het eten en drinken van geraffineerde suikers, verdwenen die ‘stressgerelateerde’ klachten als sneeuw voor de zon.

Eindelijk kon ik gaan sporten en het langer dan vijf minuten volhouden. Nu twee jaar suikervrij en ik tennis drie avonden per week, fitness twee avonden per week en ga op zaterdag naar tai chi. Tweeëndertig jaar oud, en ik voel mij eindelijk jong. Ik ben erg blij met het resultaat.

Linda, 59 jaar, uit Alphen a/d Rijn over vitaliteitscoaching van 100% Vitaal

Sinds ik wat ouder ben heb ik last van de gebruikelijke ‘ouderdoms kwaaltjes’ zoals pijnlijke gewrichten, opvliegers door de overgang, niet meer goed op gewicht kunnen komen en regelmatig toch een moe gevoel. In eerste instantie ging ik samen met Cynthia met mijn voedingspatroon aan de slag, ook dit bleek veel invloed te hebben op mijn opvliegers. De veranderingen in mijn voeding in combinatie met supplementen die de overgang ondersteunen hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder ongemakken hiervan ondervind.

Al een tijdje had ik ook last van pijnlijke gewrichten, vooral in mijn handen werden de opgezette gewrichten zichtbaar. Artrose volgens de huisarts en helemaal niks aan te doen. Het begon steeds meer zeer te doen, waardoor ik niet altijd meer even makkelijk mijn dagelijkse dingen kon doen. Door het gebruik van MSM in combinatie met glucosamine heb ik nu helemaal geen pijn meer! Ik ben erg blij dat ik het gebruik van voedingssupplementen heb ontdekt. Als aanvulling op mijn dagelijkse voeding, die nu veel beter afgestemd is op wat ik nodig heb, maken ze mij het leven een stuk aangenamer.

Wil jij ook weten wat 100% Vitaal voor jou kan betekenen?

info@100procentvitaal.nl

of schrijf je in voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief