Mind, Meals & Motion

100% Vitaliteit ontstaat in het hart van ‘mind, meals & motion’

Een uniek concept ontwikkeld door Cynthia Joseph, jouw persoonlijke vitaliteitscoach. Met de mind, meals & motion trajecten kan ik voor jou een 100% volledig vitaliteitsplan opstellen, zodat ook jij je 100% Vitaal kan voelen.

Wat houdt ‘Mind, Meals & Motion’ in?

mind

Emotionele energie en mentale fitheid zijn belangrijke onderdelen van je mind. Als hierin een disbalans bestaat, heeft dat zijn weerslag op het gevoel van vitaliteit en het herstelvermogen. Vergroten van de mentale veerkracht kan je helpen om 100% vitaal te worden. Binnen het onderdeel Mind staat energy management, time management en passie centraal.

meals

De juiste voeding voor je lichaam is 1 van de peilers voor het vergroten van vitaliteit. Voeding kan je ziek maken, maar ook herstellen. Meals is dan ook gericht op het creëren van inzicht in de relatie tussen voeding en jouw energieniveau. Alle trajecten starten met het invullen van een voedingsdagboek. Na grondige analyse wordt helder of eventuele klachten (deels) voortkomen uit jouw voedingspatroon. Herstel na zwangerschap en bevalling kan beter verlopen met de juiste voedingsmiddelen. De invloed van voeding op je hormonen speelt namelijk een grote rol.

motion

Maak kennis met verschillende vormen van sport en beweging. Uitgangspunt is dat de vorm aansluit op de individuele voorkeur en persoonlijke situatie. Tevens wordt aandacht besteed aan het belang van ontspanning en slaap. Vitaliteit betekent namelijk ook een goede balans tussen spanning en ontspanning. We zijn gespecialiseerd in bewegen na zwangerschap. Ga aan de slag met onze therapeuten en coaches voor optimaal herstel en opbouw.

Praktijkvoorbeeld Mind, Meals & Motion

Bij het afronden van mijn opleiding tot Orthomoleculair Therapeut heb ik een scriptie geschreven waarin ik uiteenzet hoe een behandeling bij (werk)stress eruit kan zien. Dit tegen de achtergrond van de Mind, Meals & Motion aanpak.

Via onderstaande link is deze scriptie te lezen.

Mind, Meals & Motion bij (werk)stress door C. Joseph